Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola

Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola címet kapott a Kalocsai Nebuló

A „Nebuló Napok” iskolai rendezvény keretében Keszthelyi Nikoletta, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár adta át Csupor Zsolt Jánosné intézményvezetőnek a Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola címet.

Második alkalommal került Dunaújvárosba a Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola cím

Az 56. Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola elismerés 2019. március 28-án a Gárdonyi Géza Általános Iskola részére került átadásra.

„Fogyasztói Tudatosságra nevelő iskola” címet kapott a Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola

55. intézményként, Baranya megyében és Pécsett másodikként a Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola vehette át a Fogyasztói Tudatosságra Nevelő Iskola elismerő címet. 

„Fogyasztói Tudatosságra nevelő iskola” címet kapott a debreceni Ady Endre Gimnázium

Debreceni oktatási intézmények közül első alkalommal az Ady Endre Gimnáziumot ismerte el az Innovációs és Technológiai Minisztérium „Fogyasztói Tudatosságra nevelő iskola” címmel.

"Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola" címet kapott a Győri Szolgáltatási SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Ügyviteli Szakgimnáziuma

Győr-Moson-Sopron megye Magyarország egyik élenjáró megyéje abban az értelemben is, hogy 2019. január 22-én már 8. megyében lévő iskola, a Győri Szolgáltatási SZC Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági és Ügyviteli Szakgimnáziuma  részére került átadásra a Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola elismerő cím.

Fogyasztói tudatosságra nevel a Mihályi Általános Iskola

A Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola cím elnyeréséért járó oklevelet vehette át Keszthelyi Nikolettától, a fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkártól Srágli Dezsőné, a Mihályi Általános Iskola intézményvezetője 2019. január 17-én.

Baranyában elsőként a pécsi Kodály Zoltán Kollégium kapta a Fogyasztói Tudatosságra Nevelő Iskola címet

Az 51. intézményként, a 3. kollégiumként és Baranya megyében elsőként a pécsi Kodály Zoltán Kollégium vehette át a Fogyasztói Tudatosságra Nevelő Iskola elismerő címet.

 

A Karcagi Nagykun Református Általános Iskola kapta az 50. „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” elismerő címet

Szép jubileumához érkezett a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” pályázat, mivel az 50. elismerő cím került átadásra 2018. november 29-én a Karcagi Nagykun Református Általános iskola részére.

„Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címet kapott a 80 éves Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégium

A 80. születésnapját ünneplő intézmény az ünnepi hét megnyitóján vette át a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” iskola címet, melyet Keszthelyi Nikoletta, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Infokommunikációért és Fogyasztóvédelemért Felelős Államtitkárság fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára adott át.

Fogyasztói tudatosságra nevel a Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskola és Kollégium

Az országban negyvenhetedik, a megyében pedig második iskolaként nyerte el a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címet a  KSZC Kiskunfélegyházi Kossuth Szakképző Iskolája és Kollégiuma